Idag skriver majoriteten mest på datorn men en del gillar att i vissa sammanhang använda sig av papper och penna. Det kan exempelvis kännas enklare när du ska plugga, komma på idéer och vara kreativ, utföra vissa arbetsuppgifter, göra listor eller liknande.

För många är det även känslan att hålla i en penna och skrivbok som kan ge inspiration. Som med det mesta är det individuellt, vi föredrar olika saker. Skriva längre texter är såklart enklast att göra digitalt på datorn. När det kommer till inlärning finns det fördelar med att skriva för hand.

Eget tryck för en personlig känsla

Det finns mycket bra material som underlättar när du vill anteckna och skriva ner saker för hand. För en personlig känsla kan du trycka en egen text på pennor, skrivblock och kom-ihåg-lappar. Dessutom blir det en bättre upplevelse att skriva och anteckna med fint material.

Klicka här för att hitta skrivmaterial att trycka en personlig text på, eller exempelvis företagets logga. Låt kunder ta med sig pennor med ert namn på eller dela ut i samband med föreläsningar och möten där det behöver antecknas. Det är alltid bra med reklam och att synas i olika sammanhang och detta är ett enkelt sätt.